CONDICIONS GENERALS

CONDICIONS GENERALS I NORMES D’ ÚS DE LA CASA PAIRAL CAN FERRAN

Desitgem que gaudiu d’una agradable estada a La Casa Pairal Can Ferran. El nostre compromís és oferir-vos una casa de qualitat, bonica, neta i confortable, envoltats de vinyes i natura.

Can Ferran és un allotjament turístic registrat oficialment amb el codi HUTB-014445-92 al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i per aquest motiu compleix tots els seus requisits i obligacions.

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en què s’efectua la reserva, com a l’arribada a la casa i fins a la sortida. En cas contrari, el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, amb la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn de l ’import monetari pagat.

 1. Nombre de persones. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva.
 2. Paga i senyal: La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament d’un 40% del preu total de l’estada.
 3. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal:

Temporada baixa

 1. 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva superior a 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
 2. No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva en un període inferior a 30 dies a la data fixada per ocupar l’allotjament.

Temporada mitja i alta

 1. 80% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 60 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
 2. No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva en un període inferior a 60 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.

Fiança

El client abonarà a l’arribada  la quantitat de 350€ (cap de setmana) o 500€ (setmana sencera) en concepte de fiança com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions, i equipaments de la casa. L’import d’aquesta fiança serà retornat el dia de la sortida un cop comprovat que no hi ha ni danys ni desperfectes. Si es produeixen desperfectes es valoraran i es descomptaran de la fiança. En cas de que siguin superiors s’abonarà la diferència.

Pagament de l’import de l’estada

En el moment de formalitzar l’entrada a la casa, el client abonarà en efectiu l’import total de la reserva menys la quantitat ja entregada en concepte de paga i senyal. També és possible fer transferència bancària 5 dies laborables abans de l’entrada a la casa.

Taxa Turística

L’1 de novembre de 2012 va entrar en vigor l’impost sobre estades en establiments turístics (IEET), que s’aplicarà segons tariga vigent a tota persona major de 16 anys per nit i amb un màxim de 7 nits.

Arribada

En el moment de l’arribada el client signarà l’acceptació de les condicions d’ús, lliurarà còpia del DNI o Passaport de tots els hostes per registrar-los, en compliment de la normativa, al registre de viatgers dels Mossos d’Esquadra.

Horaris

Les estades de cap de setmana seran de mínim 2 nits: de divendres a partir de les 17.00h fins 20.00h a diumenge abans de les 17:00h.

Les estades de Juliol i Agost seran de mínim 7 nits (8 dies), i seran de dissabte entre 17.00h i 20:00h fins el proper dissabte contractat fins a les 10.00h del matí.

Interrupció de l’estada: No procedirem a cap devolució ni abonament en el cas d’interrompre l’estada.

Serveis

Equipaments: La casa posa a la seva disposició el parament de la llar llençols, tovalloles de bany i estores de bany. Així mateix la casa està equipada amb petits electrodomèstics: torradora, cafetera, batedora de mà, ventiladors i assecadors de cabell. No s’inclouen les tovalloles de piscina.

En cas que falti alguna de les peces de roba (llençols, mantes, tovalloles de bany, estores de bany) o dels electrodomèstics es descomptarà de l’import de la fiança.

Bressol gratuït: Es disposa de bressol amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà caràcter gratuït.

Subministraments: Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada.

Neteja

Durant la vostra estada, la neteja correspon als clients. El servei de neteja final de l’estància entre diferents hostes està inclòs en el preu, no obstant preguem deixin la casa en les condiciones de neteja, ordre i higiene en què va ser entregada.

Les escombraries es dipositaran en els contenidors selectius municipals del poble, en cap cas a dins de la casa o jardí.

Jardineria

Durant els mesos d’estiu el servei de jardineria efectuarà el manteniment pertinent de l’exterior dins uns horaris pactat amb el client.

Altres serveis

Si el client requereix d’altres serveis contactin amb els propietaris.

Animals de companyia

No s’admeten animals de companyia

Restriccions

Prohibit fumar dins de la casa. Amb l’objectiu de conservar l’ambient net i saludable de Can Ferran, no és permès fumar dins de la casa. Demanem que sigueu curosos i eviteu llençar cigarretes al terra dels espais exteriors de la casa. Està totalment prohibit fer foc, tirar coets o fumar a l´espai de la Pineda del jardí exterior.

No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra.

No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per a qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència (vandalisme, borratxeres, gresques incíviques…) que atemptin contra l’ordre públic i bon estar amb els veïns. Si es produís alguna d’aquestes situacions, el propietari es reserva el dret de donar per finalitzada l’estada, havent-se d’abandonar les instal·lacions immediatament, sense cap mena de reemborsament.

Llars de foc: Tot i que la casa està proveïda de quatre xemeneies, només està permès fer foc a la llar de foc del menjador (costat de la cuina) i a la barbacoa interior de la cuina.

Precaucions

El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

Normes d’ús de la piscina privada de Can Ferran

 1. La piscina és oberta, per tant és responsabilitat dels pares o adults la vigilància dels nens tan en hores de bany com fora d’aquestes.
 2. No hi ha socorrista.
 3. Els menors de 14 anys no es poden banyar sols, han d’estar sempre acompanyats per un adult.
 4. La piscina és d’ús exclusiu dels hostes de la casa rural, de voler usar-se per visitants, consultar amb els propietaris.