La Casa

La Casa

CAN FERRAN t’ofereix l’oportunitat d’allotjar-te en una casa pairal que data del segle XV, declarada Bé Cultural d’Interès Local, inscrita al Catàleg del Patrimoni Cultural de Catalunya i situada a Puigdàlber, al bell mig del Penedès, la zona vinícola més visitada de tot el país.

Es troba a 6 km. de Vilafranca del Penedès, a 20 minuts de les platges de Sitges i Vilanova i a 40 minuts de Barcelona i Tarragona, en un punt equidistant entre les dues ciutats.

La casa es lloga sencera i té una capacitat per a 12 + 3 persones.

És ideal per passar uns dies amb els amics, per trobades familiars, per celebracions, reunions d’empresa, per descobrir l’enoturisme o simplement per gaudir d’uns dies de desconnexió.

Especial famílies amb nens: disposem de trona, bressols (consultar disponibilitat)

Part Noble

A la part més noble de la casa hi trobem l’element arquitectònic més antic, que és una escala de pedra del segle XV. Zona amb parets amples, sostres alts i arcades de pedra que separen les diferents estances. Aquí hi trobem les sales d’estar amb espais per jocs de taula, racó de lectura, taula de ping-pong i TV.

Planta Baixa

A l’altra costat de la casa hi trobem la cuina totalment equipada amb barbacoa, el menjador, un bany, la sala de rentar amb pica, rentadora i planxa.

1r Pis

I al primer pis trobarem les habitacions amb un lluminós distribuïdor. Tenim 3 habitacions amb bany interior i 4 habitacions amb bany compartit.

Exterior

L’exterior disposa d’una gran zona enjardinada d’uns 2000 m2 que permet l’esbarjo de grans i petits. Trobaràs una pineda, una piscina salina molt confortable i zona barbacoa amb porxo per poder gaudir de menjars a l’aire lliure.